Tüp fiyatları cepleri rahatlattı! Dev zam sonrası indirim geldi: İşte güncel tüp fiyatları

Son dönemde LPG tüp fiyatlarına yönelik olarak Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi şirketlerin uyguladığı zam ve indirimler yakından takip ediliyor. İşte o indirimli güncel fiyatlar...

Tüp fiyatları cepleri rahatlattı! Dev zam sonrası indirim geldi: İşte güncel tüp fiyatları

Enflasyon ve doların artışı nedeniyle tüp fiyatları da sürekli olarak yükseliyor. Pandemi döneminden beri neredeyse her kalemde yüksek artışlar yaşanıyor ve tüp fiyatları da bu listelerin başında yer alıyor. Ancak son dönemde yapılan kampanyalar ve rekabet ortamı sayesinde tüketiciler bir nebze de olsa rahatlayabiliyor. Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi markaların tüp fiyatları vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta tüp fiyatlarında yapılan indirimler devam ediyor. 

TÜP FİYATLARINDA GÖZLE GÖRÜLÜR İNDİRİMLER

tüp

Doğalgaz olmayan ev ve işyerleri için tüp fiyatları merak edilen konuların başında geliyor. Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi önemli markaların tüp fiyatlarındaki değişimler vatandaşların dikkatini çekiyor. Aygaz'ın tüp fiyatları, 12 Kg. Tombul Ev Tüpü için 355 TL, 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü için 350 TL, Aygaz Maksi Tombul için 375 TL ve Aygaz Mini için 77 TL olarak belirlenmiş durumda. İpragaz'ın tüp fiyatları ise Piknik Tüpü 2 kg için 68 TL, Ev Tüpü 12 kg için 340 TL, Ticari Tüp 24 kg için 687 TL, Sanayi Tüpü 45 kg için 1275 TL ve Propan Tüpü 45 kg için 1361 TL olarak açıklandı. Bizimgaz'ın tüp fiyatları da Piknik Tüpü 2 kg için 68 TL, Ev Tüpü 12 kg için 340 TL, Ticari Tüp 24 kg için 687 TL, Sanayi Tüpü 45 kg için 1275 TL ve Sanayi Tüpü (Propan) 45 kg için 1361 TL şeklinde belirlendi. Tüp fiyatlarında yapılan kampanyalar ve indirimler, vatandaşların alım gücünü arttırmaya yardımcı oluyor.