Üniversite öğrencilerine bahar bursu! Başvuru yapanlar 1.420 TL geri ödemesiz para alacak!

Bu sefer ödemelerle üniversite öğrencilerinin yüzü gülecek. Üniversite öğrencilerine 1.420 TL ödemeler başlıyor! Peki şartlar neler? Tüm detaylar haberimizde.

Üniversite öğrencilerine bahar bursu! Başvuru yapanlar 1.420 TL geri ödemesiz para alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üniversite öğrencilerinin yüzünü güldürecek ödemelerini başlattı. Üniversite öğrencilerine 1.420 TL destek sunulacak! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1420 TL DESTEK

Üniversite öğrencileri için yeni destekler gelmeye devam ediyor. Eğitim masraflarını karşılamaları amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni bir proje başlattı ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine 1.420 TL ödeme yapılacak. Ödemeler PTT aracılığıyla hesaplara geçecek. 

Üniversite Öğrencilerine 1420 TL Destek Paras

Ödemelerden faydalanmak için e-Devlet sistemine kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak öğrenci harçlık başvuru formu doldurulması gerekiyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından birçok farklı kategoride ihtiyaç sahibi insanlara sosyal destek ödemelerini vermeye devam ediyor ve başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılıyor. Üniversite öğrencilerine 1.420 TL harçlık ödemeleri KYK aracılığıyla burs şeklinde de yapılabilecek. 1.420 TL destek sayesinde üniversite öğrencileri eğitim masraflarını karşılamak amacıyla ödemeleri kullanabilecek.