Üsküdar sahilinde boğulan çocuğa piknik örtüsüyle müdahale!

Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuğun boğulma tehlikesi yaşadığı görüldü. Çocuğun boğulmak üzere olduğunu anlayan vatandaşlar arasında uzun uğraşlar sonucu Sahil Güvenlik ekipleri çocuğu sudan çıkardı. Bazı vatandaşlar ise piknik örtüsünü uzatarak çocuğa yardım etme çabasında oldukları cep telefonu kameralı tarafından kaydedildi.

Üsküdar sahilinde boğulan çocuğa piknik örtüsüyle müdahale!

Korkunç olay, dün saat 17.30 sıralarında Üsküdar Beyler Koyu Plajı'nda gerçekleşti. Serinlemek için denize girmek isteyen bir çocuk bir anda suyun içinde çırpınmaya başladı. Çocuğu gören vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ekibine bildirdi, ancak bazı vatandaşlar çocuğu denize atlayarak kurtarmak istediler.

Suya giren bazı vatandaşlar çocuğu kıyıya taşımakta güçlük çekerken, diğerleri piknik örtülerini suya salarak yardım etmeye çalıştılar.

Üsküdar sahilinde boğulan çocuğa piknik örtüsüyle müdahale

"YAŞIYOR, YAŞIYOR" DİYE BAĞIRDILAR

Daha sonra Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek çocuğu denizden tekneye aldı. İlk müdahalesi yapılan çocuk ambulansa alınarak hastaneye kaldırılırken çevredekilerin "Yaşıyor, Yaşıyor!" diye bağırması dikkat çekti. Üsküdar sahilinde yaşanan can pazarı ise vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.