WhatsApp, mesaj ve fotoğrafların silinmesine artık izin vermeyecek!

WhatsApp, tüm kullanıcıların tüm mesajlarının ve fotoğraflarının silinmesine neden olan bir sorunu çözmek için bir güncelleme getirdi.

WhatsApp, mesaj ve fotoğrafların silinmesine artık izin vermeyecek!

Dünya çapında milyarlarca kişi tarafından tercih edilen WhatsApp, yeni özellikler üzerinde çalıştığını duyurdu.

WhatsApp, getirdiği yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların hem mesajlarını hem de fotoğraflarını buluta yedeklemelerine imkan tanıyan bir özellik geliştirerek, konuştukları kişinin mesajlarını ve fotoğraflarını sileceği korkusunu ortadan kaldırıyor.

WhatsApp, mesaj ve fotoğrafların silinmesine artık izin vermeyecek

BULUTA DEPOLAMAKDAN HERKES MEMNUN OLMAYABİLİR

Bu yeni özelliğin, ı kaybetmeden yedeklemesine ve saklamasına olanak tanıyavcağı belirtildi. Gizlilik konusunda endişe duyan kişiler, silinebilecek mesajların veya fotoğrafların gönderilmemesi konusunda tartıştılar, ancak şu anda WhatsApp'ın ne yapacağı veya konuyla ilgili hangi kararları alacağı net değil.

Kullanıcılar, yanlışlıkla verileri silseler veya telefon değiştirirken tüm verileri kaybetseler bile içeriklerini her zaman geri yükleyebilirler. WhatsApp'ın bulut tabana sahip yedekleme özelliği, herhangi bir kullanıcı tarafından Google Drive ya da Apple iCloud hesabı içine yedekleme yapmasına olanak tanır.