Yüz Yıllık Mucize'de Aşk-ı Memnu vurgusu!

Başrolünü sevilen oyuncu Zerrin Tekindor'un da paylaştığı Yüz Yıllık Mucize adlı dizinin son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yayınlanan bölümün bir sahnesinde izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisine gönderme yapıldı. Bu gönderme sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Zerrin Tekindor ve Necip Nemili'nin de yer aldığı Yüz Yıllık Mucize adlı dizi başarılı oyuncu kadrosu ve daha önce işlenmemiş konusuyla ekranlarda yer alıyor. Dün akşam 9. bölümüyle ekranlarda izleyicisiyle buluşan dizide geçen bir sahnede Türk dizi tarihinin efsanelerinden şeklinde tanımlanan Aşk-ı Memnu'dan bahsedildi.

SOSYAL MEDYADA AŞK-I MEMNU GÜNDEMİ


Dizinin ekranlarda yayınlanan son bölümünde Zerrin Tekindor'un hayat verdiği Süreyya karakteri, Cem'in babası olan Adnan Bey'den bir miktar borç para aldığını ifade ediyor. Bunun üzerine yeğenleri, "Hangi Adnan Bey?" sorusuna Süreyya, "Adnan Ziyagil" şeklinde cevap veriyor.

Bu sahne kısa süre içinde sosyal meyada gündem olurken binlerce kişi tarafından da çok yerde paylaşıldı. Bu sahne için "Matmazel Adnan Bey unutmamış" yorumları yapıldı.

Sonraki Haber