A Milli Takımın Euro 2024'teki son rakibi belli oldu

EURO 2024 elemelerinde finalde Yunanistan'ı penaltılarda mağlup eden Gürcistan, grup aşamasında milli takımın rakibi oldu. İşte detaylar...

Tarihlerinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan ve turnuvanın F Grubu'nda Türkiye'nin rakibi olan Gürcistan'da büyük sevinç yaşandı. Detaylar haberimizde...


A MİLLİ TAKIMIZIN EURO 2024 F GRUBU'NDAKİ SON RAKİBİ GÜRCİSTAN OLDU!

Milli takımın EURO 2024'teki en yakın rakibi Yunanistan'ı eleyen Gürcistan oldu. Yunanistan'ı penaltılarda 4-2 mağlup eden Gürcistan, ülke tarihinde ilk kez şampiyonluğa yükseldi.

EURO 2024 elemelerinde son C play-off maçında Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi ve karşılaşma 90 dakikanın ardından 0-0 sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını kazanan Gürcistan, EURO 2024 grup aşamasında son rakibimiz oldu.

PENALTILARDA GÜRCİSTAN GÜLDÜ

Gürcistan, rakiplerini penaltılarda 4-2 mağlup ederek EURO 2024'te son rakibimiz oldu.

Türkiye, Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Gürcistan ile karşılaşacak.

TARİHLERİNDE BİR İLK

Yunanistan'ı seri penaltılar sonucunda 4-2 mağlup eden Gürcistan, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

MAÇ TAKVİMİ BELLİ OLDU

18 Haziran 2024: (Dortmund)

Türkiye- Gürcistan

22 Haziran 2024: (Dortmund)

Türkiye- Portekiz

26 Haziran 2024: (Hamburg)

Çekya - Türkiye

Sonraki Haber