A Milli Takımın Euro 2024'teki son rakibi belli oldu

EURO 2024 elemelerinde finalde Yunanistan'ı penaltılarda mağlup eden Gürcistan, grup aşamasında milli takımın rakibi oldu. İşte detaylar...

A Milli Takımın Euro 2024'teki son rakibi belli oldu

Tarihlerinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan ve turnuvanın F Grubu'nda Türkiye'nin rakibi olan Gürcistan'da büyük sevinç yaşandı. Detaylar haberimizde...

kargo

A MİLLİ TAKIMIZIN EURO 2024 F GRUBU'NDAKİ SON RAKİBİ GÜRCİSTAN OLDU!

Milli takımın EURO 2024'teki en yakın rakibi Yunanistan'ı eleyen Gürcistan oldu. Yunanistan'ı penaltılarda 4-2 mağlup eden Gürcistan, ülke tarihinde ilk kez şampiyonluğa yükseldi.

EURO 2024 elemelerinde son C play-off maçında Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi ve karşılaşma 90 dakikanın ardından 0-0 sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını kazanan Gürcistan, EURO 2024 grup aşamasında son rakibimiz oldu.

PENALTILARDA GÜRCİSTAN GÜLDÜ

Gürcistan, rakiplerini penaltılarda 4-2 mağlup ederek EURO 2024'te son rakibimiz oldu.

Türkiye, Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Gürcistan ile karşılaşacak.

TARİHLERİNDE BİR İLK

Yunanistan'ı seri penaltılar sonucunda 4-2 mağlup eden Gürcistan, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

MAÇ TAKVİMİ BELLİ OLDU

18 Haziran 2024: (Dortmund)

Türkiye- Gürcistan

22 Haziran 2024: (Dortmund)

Türkiye- Portekiz

26 Haziran 2024: (Hamburg)

Çekya - Türkiye