12 fenomenin ışıltılı hayatı bitti: O isimlerin artık malı mülkü yok!

Kamuoyunda yer alan konulardan olan fenomenler için yeni kararlar geldi. 12 fenomen ve Öz çiftinin tüm mal varlığına el konulduğu öğrenildi. İşte o 12 fenomenin ismi...

12 fenomenin ışıltılı hayatı bitti: O isimlerin artık malı mülkü yok!

Türkiye'nin gündeminde yer alan kara para aklama soruşturmasında yeni isimler dosyada yer almaya başladı. Dilan-Engin Polat'ın ana karakter olduğu dava da başka fenomenlere de olay sıçradı.

MALLARINA EL KONULAN FENOMENLER

Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut ve Tayyar-Özlem Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

öz çifti soruşturma

ÖZ ÇİFTİNDE SON DURUM

24 Kasım tarihiyle beraber Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında soruşturma başlatılırken hakkındaki suçlamalar ise örgüt kurma, örgüte üye olma, belgede sahtecilik, gayri meşru kaynağını gizlemek suçundan başlatılan soruşturmayla beraber Öz çifti ve Özlem Öz'ün annesi hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirildi. Son durum olarak ise Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz'ün taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konulduğu bilgisi verildi.