PTT emekliye kasanın anahtarını verdi! Anında nakit destek verecek

2024 yılına giriş yapılırken PTT üzerinden emeklilere özel müjdeli haber geldi. Dev 100 bin TL nakit destek kampanyasının kapıları açılırken kimlerin yararlanabileceği ve tüm detaylar haberimizde.

PTT emekliye kasanın anahtarını verdi! Anında nakit destek verecek

Aktifbank ve PTT işbirliği ile vatandaşlara kredi kampanyası başlatılırken cumhurbaşkanı tarafından banka promosyonlarına dair haber geldi. Emekli maaşlarını PTT üzerinden alanlar 100 bin TL kredi fırsatından faydalanabilecek. Emeklilere özel kredi kolaylığından yararlanmak için yapılması gerekenler...

Düşük gelirleri ve ileri yaşlarından ötürü bankalardan kredi almakta zorluk çeken emekliler için yeni fırsat sunuldu. Maaşlarını PTT üzerinden taşıyan emekliler, bankalar gitmek zorunda kalmadan ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz.
ptt kredi
PTT'DEN EMEKLİLERE KREDİ FIRSATI
PTT'nin Aktifbank aracılığıyla beraber özel kredi sunulurken ödeme vadesi 3 yıl olarak açıklanırken 100 bin TL'ye kadar kredi limitine sahip olunabilir. PTT'den 10 bin TL'lik kredi çeken emekli, aylık olarak 869,01 TL ödeme yaparak 36 ay vade olarak kredi tamamlanır.