60 kilo veren Cem Cücenoğlu'nu görenler tanıyamıyor

Cem Cücenoğlu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Cabbar rolüyle akıllarda yer etti. Mide küçültme operasyonu sonrası 60 kiloyu geride bırakarak gözle görülür bir değişim yaşadı. Bu yeni başlangıcı, hayatını birleştirdiği düğün töreniyle taçlandırdı.

60 kilo veren Cem Cücenoğlu'nu görenler tanıyamıyor

Cem Cücenoğlu, ‘Ustura Kemal’, ‘Poyraz Karayel’, ‘Her Yerde Sen’ ve ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ gibi popüler dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır. Son zamanlarda gerçekleştirdiği etkileyici kilo kaybı ile gündemdeki yerini koruyor.

Cem Cücenoğlu

Kilosu 150’ye ulaştıktan sonra sağlıklı bir yaşam sürmek adına mide küçültme operasyonuna karar veren Cem Cücenoğlu, bu süreçte 60 kiloluk etkileyici bir düşüş yaşadı. Tamamen değişen fiziksel görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Cücenoğlu, hayatındaki eksik parçayı da bularak mutluluğunu ilan etti.

Cem Cücenoğlu

Ünlü aktör Cem Cücenoğlu, Mezzo-Soprano sanatçısı Asude Karayavuz ile hayatını birleştirdi. Aralık ayında gerçekleşen nişan töreninin ardından, çiftin düğünü Kadıköy’deki resmi dairede gerçekleşti. Nikah törenine, Emel Çölgeçen ve Kanbolat Görkem Arslan gibi ünlü isimlerin yanı sıra klarnet sanatçısı Ecesu Sertesen de dahil olmak üzere pek çok seçkin konuk katıldı. Çiçeği burnunda çift, tören sonrası Şişli’deki Öğretmenler Evi’nde dostlarıyla birlikte keyifli bir kutlama yaptı.