7 yaşındaki kızıyla sevgilisinin duşta olduğunu söyleyen anneye soruşturma açıldı!

7 yaşındaki kızının erkek arkadaşıyla duş alırken sosyal medyadan canlı yayın yapan Antalyalı Pınar Ş. hakkında soruşturma başlatıldı. Küçük kız devlet tarafından korumaya alınırken küçük kızın babası kızının velayetini almak için mahkemenin yolunu tuttu. Annenin karakoldaki ifadesi ise devam ediyor.

7 yaşındaki kızıyla sevgilisinin duşta olduğunu söyleyen anneye soruşturma açıldı!

Muhammet ve Pınar A., şiddetli geçimsizlik nedeniyle ​​bir süre önce boşandı. 7 yaşındaki M.A.'nın velayeti ise anneye verildi. Pınar A., ​​boşandıktan sonra hayatına yeni birisini alırken Şırnak'a bağlı Beytüşşebap'ta görevli olan Muhammet A., eski eşinin sosyal medya platformundan canlı yayın yaptığını öğrendi.

DUŞTA OLDUKLARI ANDA CANLI YAYIN AÇTI

7 yaşındaki kızıyla sevgilisinin duşta olduğunu söyleyen anneye soruşturma açıldı

Muhammet A., canlı yayını izleyip kayda alınca eski eşinim, henüz 7 yaşında olan kızını, internetten tanıştığı biriyle duşta olduğunu söylediğini duyudu. Daha sonra da kızının yanında eski eşi ve sevgilisinin beraber alkol aldıklarını gören baba Muhammet A., Pınar Ş.'yi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ve aynı zamanda CİMER'e şikayet etti. Muhammet A., şiğkayetinin hemen ardından avukatı Salih Sağlam'ın aracılığı ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir dilekçe gönderdi ve ski eşi Pınar Ş. ile sevgilisi Onur isimli şahıs hakkında suç duyurusu başlattı.

BAKANLIK VE BARO DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Canlı yayın olarak kaydedilen olayda Pınar Ş., baba Muhammet A.'nın suçlamasının ardından hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hem de Antalya Barosu'na bağlı Çocuk Hakları Merkezi tarafından davalı konumuna düşürüldü.

KIZ ÇOCUĞU DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Dün nöbetçi Cumhuriyet savcısının kararıyla M.A.A., annesi PınarŞ. Birlikte yaşadığı büyükannesinin evinden alınarak çocuk gözlem merkezine götürüldü. Ortada M.A.A.'nın ifadesi vardı. Profesyonel bir psikolog huzurunda kaydedildi. İfade alındıktan sonra kovuşturma M.A.A. Aile ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Yetimhane Koordinasyon Ofisi nezaretine alındı.

Bu arada Cumhuriyet savcılığının soruşturması kapsamında anne PınarŞ. İstanbul'da yaşadığı söylenen sevgilisi Onur ise ifade vermeye devam ederken avukat Salih Sağlam, M.A.A.'nın babasının velayetine geçmesi için mahkemeye dilekçe sundu.