Acil nakit ihtiyacı olanlara o bankadan görülmemiş fırsat! 50 bin TL’yi hesabında gören havalara uçacak

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde bu bankadan geldi! Başvurunuzu hemen yapın! Tüm detaylar haberimizde.

Acil nakit ihtiyacı olanlara o bankadan görülmemiş fırsat! 50 bin TL’yi hesabında gören havalara uçacak

Son dönemde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Bu bankanın yeni kampanyası rahat bir nefes aldıracak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BÜYÜK KREDİ KAMPANYASI

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların düzenlediği kredi kampanyalarını merakla araştırıyor. Bankaların sık sık düzenlediği uygun faizli ve uygun taksitli kredi kampanyaları nakit ihtiyaçlarına da ilaç gibi geliyor. QNB Finansbank tarafından yapılan duyuruya göre müşterilere 50 bin TL'ye varan ödeme yapılacak. Ekonomik anlamda zorluk yaşanan son günlerde müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen QNB Finansbank kredi kampanyasına başvurularda da kolaylık sağlıyor.

qnb finansbank büyük kredi kampanyası başladı

 QNB Finansbank kredi kampanyasına başvurular internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Kredi başvurularının olumlu sonuçlanması için müşterinin kredi notunun yüksek olması gerekiyor. Aynı zamanda faiz oranları da kredi notu ve talep edilen vade süresine göre değişkenlik gösteriyor. QNB Finansbank'tan 50 bin TL 12 ay vadeli kredi çekmek isteyen müşterilere yüzde 1.99 faiz oranı uygulanıyor ve aylık taksit tutarı 4 bin 900 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 58 bin 800 TL oluyor.