Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 öncesi Turabi'ye talimat!

Survivor'un unutulmaz isimlerinden Turabi Çamkıran, Survivor All Star kadrosuna dahil olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla boğuşan Turabi, bu kez Acun Ilıcalı ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Acun Ilıcalı'dan Survivor 2024 öncesi Turabi'ye talimat!

Turabi Çamkıran, Survivor All Star kadrosuna dahil olmasıyla gündemdeki yerini sağlamlaştırıyor. Sağlık sorunlarıyla boğuşan ve son dönemde kazancını harcayarak maddi zorluklar yaşadığını açıklayan Turabi, dikkat çeken bir buluşma gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı ile bir araya gelen ünlü yarışmacı, sağlık durumu ve görüşme hakkında ilginç detayları takipçileriyle paylaştı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile yapılan görüşmenin ardından Turabi Çamkıran, sosyal medya hesaplarından eski ve yeni halini karşılaştıran bir paylaşım yaptı. Ilıcalı'nın kendisine, "'Şu saçı sakalı kes! Normale dön artık!' dedi, gitti. Ben de onu kırmadım. Sakalları kestim. Gelirken de saçı keserim. Dememi isterdiniz ama maalesef. Eski foto" diyerek buluşmayı espriyle taçlandırdı. 

12

Bu beklenmedik karşılaşma, Survivor hayranlarını heyecanlandırdı ve yeni sezon öncesi merak uyandırdı. Turabi Çamkıran'ın Survivor All Star'daki performansı ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı bu buluşmanın programın seyrine etkisi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.