Acun Ilıcalı, Süper Lig takımını satın almayı kafasına koydu

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Trendyol Süper Lig'inde yer alan Kasımpaşa'nın kulüp binasını ziyaret etti. Ilıcalı'nın Kasımpaşa Kulübü'nün başına geçebileceği iddia edildi.

Acun Ilıcalı, Süper Lig takımını satın almayı kafasına koydu

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere'nin şampiyon takımlarından Hull City'yi satın almış ve futbol dünyasına muhteşem bir giriş yapmıştı. Ilıcalı, geçtiğimiz hafta Hull City'den sonra 2 milyon Pound'a ödeyip satın aldıkları Shelbourne FC'deki yatırımlarına son verdiklerini açıklamıştı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde osyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İrlanda'nın en değerli kulüplerinden biri olan Shelbourne'a yaptığımız yatırımdan vazgeçme kararı aldık. Shelbourne ailesine sürekli destekleri için teşekkür ederiz. Yakın gelecekte futbola yönelik yatırımları başka ülkelerde de hayata geçirmeyi planlamaya devam ediyoruz” dedi.

Acun Ilıcalı, Süper Lig takımını satın almayı kafasına koydu

Kasımpaşa'nın iddiası!

Futbola olan ilgisinin hiçbir zaman geçici olmadığını ve başka bir kulüp ifade eden Acun Ilıcalı, almayı değerlendirmeyi Trendyol Süper Lig'inde yer alan Kasımpaşa'nın kulüp binasını ziyaret ederek yöneticilerle görüştüğü öne sürdü. Şartların gerçekleşmesi halinde Ilıcalı'nın Kasımpaşa'yı satın alabilir.