Acun Ilıcalıyla kanlı bıçaklı olan Batuhan Karacakaya'dan Survivor bombası!

Survivor’a katıldığı sezon olaylı şekilde ayrılan Batuhan Karacakaya tekrar Survivor yolcusu mu? Bu soruyu hem sevenler hem de Survivor fanatikleri merak edip araştırmaktadırlar. İşte detaylar…

Acun Ilıcalıyla kanlı bıçaklı olan Batuhan Karacakaya'dan Survivor bombası!

Yıllardır TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor da bu sezon sürpriz isimler bitmek bilmiyor. Herkesin yarışmaya katılıp katılmayacağını en merak ettiği isimlerden birisi olan Batuhan Karacakaya için ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı. Detaylar haberimizde…

su

ACUN ILICALI'YA DEMEDİĞİNİ BIRAKMAMIŞTI. BATUHAN KARACAKAYA HAKKINDA BOMBA İDDİA: SURVİVOR'A MI KATILACAK?

Aşk-ı Memnu dizisinde 'Bülent' olarak tanınan ancak daha sonra başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken ve bambaşka bir görünümle hayata tutunan Batuhan Karacakaya, son dönemde sosyal ağların da adından sıkça söz ettiriyor. Survivor’a katılacağı konuşulan Batuhan'dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Aşk-ı Memnu'nun ve Diriliş Ertuğrul gibi güçlü yapımlarda yer alan ve kariyerine birçok başarılı işe imza atan Batuhan Karacakaya, son dönemde sosyal ağlarda herkesin gündemindeki tek isim oldu. Efsane yarışma Survivor’da yer alacağı iddia edilen Batuhan’dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Survivor yarışmasının ardından Acun Ilıcalı ile arası açılan Batuhan Karacakaya, şunları söyledi: “Acun Ilıcalı, anneme söylediklerinden dolayı kamuoyu önünde özür dileyeceğinin garantisini verdi ancak özür dilemedi. Bu yüzden Survivor All Star'ın teklifini kabul etmedim. Acun parayı verdiği için herkese her şeyi anlatabileceğini düşünüyordu". Dedi.

Yarışmaya katılmaya davet eden kısa mesajlar alan Batuhan Karacakaya,“Ben de bu sezonda olmalıyım” dediği ve Survivor All Star'a katılmasının gündemde olduğu konuşulan konular arasında yer alıyor.

Sosyal medyada gündem haline gelen açıklamanın ardından Karacakaya ya da Ilıcalı henüz bir açıklama yapmadı.