Adana'da görülmemiş olay: Morgdan alınan erkek cenazesi kadın çıktı!

Adana'da teşhisi yapılmadan alınan cesedin başkasına ait olduğu ortaya çıktı. Amcasının cenazesi yerine bir kadının cenazesini aldığını fark eden adam, hayatının şokunu yaşadı.

Adana'da görülmemiş olay: Morgdan alınan erkek cenazesi kadın çıktı!

Adana'da yaşayan Mahmut Paşa Gümüş, böbrek hastalığından dolayı dün sabah saatlerinde vefat etti. Gümüş ailesi, 63 yaşındaki yaşlı adamın naaşını hastane morgundan çıkararak son görevini yerine getirmek üzere Sarıçam merkez ilçedeki Buruk Mezarlığı'na götürdü.

GERÇEK YIKAMA ESNASINDA ORTAYA ÇIKIYOR

Adana'da görülmemiş olay Morgdan alınan erkek cenazesi kadın çıktı!

Mahmut Paşa Gümüş'ün torunu Veysel Gümüş (45 yaşında), amcasının naaşını yıkamak için ceset torbasını açtı ve ceset torbasının içinde amcasının yerine bir kadın cesedinin bulunduğunu fark etti. Olayın ardından Veysel Gümüş ile akınları hastaneyi arayarak kimliği belirlenemeyen kişinin cesedini morga geri verdi. Gümüş ailesi, tespiti yapılmayan cesedin Nurşen Yıldız'a ait olduğunu öğrenirken doğru cenazeyi alan aile cenaze töreni yaptıktan sonra mezarlıktan ayrıldı.

AMCAM SANDIK!

Veysel Gümüş, yaşadığı olayla ilgili açıklama yaparken, konuşmasında "Buradan cenazeyi almaya geldim, polise kağıtları verdim ve amcamın cenazesini götürdüm. Cenazeyi yıkanmak üzere Buruk mezarlığına götürdüğümüzde, teslim aldığımız cenazenin bir kadına ait olduğunu öğrendik. Amcam sanıyorduk, kadın çıktı. Hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşılaştım." ifadelerini kullandı.