Afra Saraçoğlu üstündeki her şeyi çıkardı: Pozları beğeni topladı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin başrol ismi Afra Saraçoğlu'nun dergi için verdiği pozlar görenleri mest etti. Ceketini çıkartıp fırlatan Saraçoğlu sütyeniyle kamera karşısına geçti.

Afra Saraçoğlu üstündeki her şeyi çıkardı: Pozları beğeni topladı

Yalı Çapkını dizisinin başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile ilişkisinin bittiğini geçtiğimiz günlerde duyuran Saraçoğlu, dergi için verdiği pozlarla görenlerin beğenisini topladı. Sütyenle kaldığı halleri kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu iş arkadaşlığını aşka çevirmiş ve geçtiğimiz yaz denizde öpüşürken kameralara yakalanırken o görüntüler magazin gündemine damga vurdu. Sevilen çiftten kötü haber geldi. Doğum günü için düzenlenen parti öncesinde açıklamalarda bulunan güzel isim ayrılıklarını duyurdu.

afra saraçoğlu sütyen

Dergi için iddialı pozlar veren güzel isim ceketini çıkartarak fırlattı ve sütyeniyle poz verirken o halleri sosyal medya üzerinden damga vurdu. "Hayatta küçük ayrıntılara takılmayıp büyük resmi görebilmenin insanın enerjisiyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Özel hayatını sosyal medya üzerinden çok fazla yansıtmaya çalışmadığını belirten Saraçoğlu, insanlar hayatımın içine ne kadar dahil olursa canlandırdığım karakterin büyüsünün bozulduğuna inandığını açıkladı.