Ahmet Kural müjdeli haberi verdi: Ünlü oyuncu baba oluyor

Ahmet Kural'dan Yeni Müjde: Baba Oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural, avukat Çağla Gizem Şahin ile birkaç ay önce Bodrum'da dünyaevine girmişti. Şimdi ise çift, sosyal medya üzerinden bir sevindirici haberle sevenleriyle paylaştı.

Ahmet Kural müjdeli haberi verdi: Ünlü oyuncu baba oluyor

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'den Sevinç Dolu Haber: Aileleri Genişliyor!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, birkaç ay önce avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum'da düzenlenen muazzam bir düğünle hayatını birleştirmişti. Şimdi ise çift, mutlu bir haberi hayranlarıyla paylaştı. Genç çift, aşk dolu evliliklerine bir adım daha ekleyerek ebeveyn olma yolunda ilerliyor.

Ahmet Kural, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatında da adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 yıllık birlikteliklerini resmiyete döken çift, 18 Temmuz'da Bodrum'da düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirmiş ve mutlu bir evlilik serüvenine adım atmıştı.

Şimdi, Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin çifti, ailelerini genişletecekleri müjdesini hayranlarına duyurdu. Başarılı oyuncu, baba olacak olmanın sevincini paylaşarak, ailelerini bir bebekle büyütecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'in bebek haberini duyan sevenleri, çifti tebrik yağmuruna tuttu. Ünlü çiftin ebeveynlik serüveni, onları daha da yakınlaştıracak gibi görünüyor.

as

Ahmet Kural ve Eşi Sevincini Paylaştı: Kucaklarına Bebek Alıyorlar!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Instagram hesabından karnı burnunda eşiyle birlikte çektikleri pozları paylaşarak müjdeli bir haberle sevenlerini sevindirdi. Ahmet Kural, "Çok heyecanlıyız" notuyla paylaştığı gönderi ile hamilelik sevincini duyurdu. Bebek haberini sevenleriyle paylaşan çift, bu mutlu anlarını sosyal medya üzerinden paylaşarak büyük bir sevgi dalgasıyla karşılandı.

Ünlü çiftin bebek müjdesine, Mihre Mutlu, Özge Can Gürel, Ecem Erkek, Behzat Uygur, Cengiz Bozkurt, Burak Satıbol gibi tanınmış isimlerden gelen tebrik yorumları, sevinçlerini ifade etmeleriyle adeta bir tebrik yağmuruna dönüştü.

Ahmet Kural, en son Ecem Erkek ile başrolünü paylaştığı "Müjdemi İsterim" adlı filmde izleyicilerle buluşmuştu. Çiftin nikah şahitleri Devrim Yakut, Alp Güler ve Berat Bumin olmuş, düğünleri ise Özge Gürel-Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan-Bedri Güntay gibi ünlü isimlerin katılımıyla renklenmişti. Şimdi, çiftin ailelerine katılacak yeni üye, sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor.