Aile dizisinden Dilan Polat açıklaması: Yerden yere vurmuşlardı

Dilan Polat-Engin Polat çiftine dizilerden göndermeli mesajlar geliyor! İşte ayrıntılar...

Aile dizisinden Dilan Polat açıklaması: Yerden yere vurmuşlardı

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine Aile dizisinin son bölümünde yapılan gönderme, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak dizinin yapımcısı olan Ay Yapım, bu iddiaları reddederek göndermenin kurgusal olduğunu ve gerçek hayatla hiçbir ilgisinin olmadığını açıkladı.

Gündemde yer alan konuların dizi senaryolarında ele alınmasının seyircinin gerçeklik algısını daha da artırarak diziye farklı bir bakış açısı kazandırdığı bir gerçek. OGM Pictures Yapım Şirketi'nin üstlendiği "Bambaşka Biri" ve "Ömer" dizilerinde Adnan Oktar ve turnike sistemi gibi gündem oluşturan konular ele alınmıştı.

Son olarak Aile dizisinin 31 Ekim akşamı yayınlanan bölümünde Dilan-Engin Polat çiftine yapılan gönderme dikkat çekti. Bu sahne sonrasında Dilan Polat, dizinin bu sahnesine tepki göstermiş ve olay sosyal medyanın ana gündemlerinden biri haline gelmişti.

dilan polat engin polat

Dilan ve Engin Polat çifti uzun süredir bir soruşturmanın odağında bulunuyordu, ve bu durum dizideki göndermenin gerçek hayatla ilişkilendirilmesine neden oldu. Ancak Ay Yapım, resmi hesaplarından yaptığı açıklamada, "Tüm projelerimizde olduğu gibi Aile projesinde de yer alan karakterler ve sahneler kurgusaldır. Senaryo gereği yer alan sahnelerin gerçek hayatta yaşanılanlar ve kişilerle bağlantısı yoktur." ifadelerini kullandı.

Bu açıklama ile Ay Yapım, göndermenin sadece senaryo gereği yapıldığını ve gerçek yaşamla herhangi bir bağının olmadığını net bir şekilde vurgulamış oldu. Bu gelişmelerin ardından dizinin takipçileri, göndermenin yalnızca eğlence amaçlı olduğunu anladılar.