AK Parti'nin İBB adayı netleşiyor: Flaş isim masada

Habertürk TV'nin canlı yayınında AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin yıldırım bir açıklama yapıldı. ODA TV Genel Yayın Yönetmeni Can Özçelik, konuyla ilgili açıklamasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olabileceğini ifade etti. Özçelik, Koca'ya yakın bir kişinin "Cumhurbaşkan istese hayır demez" dediğini bildirdi.

AK Parti'nin İBB adayı netleşiyor: Flaş isim masada

Habertürk'te yayınlanan ve Hülya Hökenek'in sunuculuğunu yaptığı "Enine Boyuna" programında, AK Parti'nin yerel seçimler sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına kimi aday göstereceği tartışıldı. Programın perde arkasından edindiği bilgileri paylaşan ODA TV Genel Yayın Yönetmeni Can Özçelik önemli açıklamalarda bulundu. "Ekonomi önemli, piyasa önemli" diyen Özçelik, adayın yerel seçimlerde alacağı sonuçların belirleyici olduğunu sözlerine ekledi.

"ADAYIN ADI ÖNEMLİ"

AK Parti'nin İBB adayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Can Özçelik, konuyla ilgili konuşmasında şunlar söyledi:

“Yerel seçimlerde adaylar çok önemli. AK Parti aktif. Anketler ve kamuoyu yoklamaları yapıyorlar. Etkinlikleri hızla düzenleyin. Bazı arkadaşlarımı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yakın birini aradım. Bakanın böyle bir talebi var mı? diye merak ettim. Seçimden önce bunu konuştuk, milletvekili olmayacağım dedi ama olmadı. Bakanlık meselesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanını rahatsız etmeyeceğini söyledi.

"ERDOĞAN İSTEDİĞİNDE HAYIR DİYEMEZ"

'Cumhurbaşkanı isterse hayır diyemez. Cumhurbaşkanı Koca'yla bağını keserse bu şehir yönetimine hayır demez' dedi. İlginç bir şekilde Fahrettin Koca'ya yakın olan bir isim söyledi.

Kendisi güçlü bir aday ve pandemi sürecini de çok iyi yönetti. Kendisini bize güçlü bir aday olarak sundu. Böyle bir durumda Ekrem İmamoğlu onunla mücadele edecek. İstanbul'da böyle bir seçim yapılabilir."