AK Partili bakan yardımcısı o şehirden aday adaylığını koydu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran istifa etti! Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu! İşte detaylar...

AK Partili bakan yardımcısı o şehirden aday adaylığını koydu

Sakarya'da yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni aday adayları gündeme gelmeye devam ediyor. Son isim ise mevcut Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran oldu.

Bakanlık görevinden istifa eden Duran, dün yapığı açıklamada Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Duran, yıllardır devlet kademelerinde ülkeye hizmet ettiğini, ancak yerel yönetim deneyimi kazanmak istediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine verdiği destekten dolayı da teşekkürlerini ileten Duran, Sakarya için önemli projeleri olduğunu ve kentin kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediğini söyledi.

Sakarya'da belediye başkanlığı için şimdiye kadar adaylık başvurusunda bulunan isimlerden biri olan Rıdvan Duran'ın adaylığı merak konusu oldu. Duran'ın sahip olduğu tecrübenin Sakarya'ya neler kan'ın sahip olduğu tecrübenin Sakarya'ya neler kazandıracağı tartışılıyor.

sakarya belediye başkan adayı rıdvan duran

Sosyal medya hesabından da açıklama yapan Duran, "Sakarya büyük sevda" diyerek hayırlı bir başlangıç yapmak için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptığını belirtti. Geçmişte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı görevini üstlenen Duran, bu kez Sakarya'da edindiği bilgi ve tecrübeleri şehri için hayata geçirmek istediğini ifade etti.

Sakarya'nın potansiyeline vurgu yapan Duran, açıklamasında, "Aday adaylığı sürecimin bu vesileyle tekrar hayırlara vesile olmasını diliyor, siz değerli hemşehrilerime en derin hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Büyük Sakarya sevdasıyla nice güzel yarınlara" dedi.

Rıdvan Duran'ın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı, önümüzdeki yerel seçimlerin merakla beklenen gelişmelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Sakaryalılar, Duran'ın belediye başkanlığı için ortaya koyduğu vizyonu ve hizmet anlayışını büyük bir ilgiyle bekliyor.