Aldatıldığını öğrenince deliye döndü! Kocasını çöp gibi apartman boşluğuna attı

Bursa'da öfkeli kadın kocasını aşağı attı. İşte o olayın detayları...

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü! Kocasını çöp gibi apartman boşluğuna attı

 

CİNNET GEÇİREN KADIN KOCASINI 2. KATTAN ATTI

Bursa'da yaşanan ilginç olayda kendisini aldatan kocasını pencereden aşağı attı. Öfkeli kadının yaptıklarını görenler şaşkına döndü. İşte olayın ayrıntıları….

attı

Bursa da evli bir kadın kendisini aldattığını öğrendiği kocasını pencereden aşağıya attı. Olay bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Kocasını aşağı atan öfkeli kadın daha sonra kocasının başında bıçakla bekledi. Görenlerin hayrete düştüğü bu olayda kadın yerde hareketsiz yatan kocasının başında beklerken bir yandan da çevredekilerle tartışmaya başladı. Olayın ardından polise haber verilmesiyle olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler tarafından göz altına alınan kadın emniyete götürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay Demirtaş Barbaros Mahallesi 434. Sokak'taki evde yaşandı 33 yaşındaki kadın kocasına kızıp onu aşağıya attı. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri kadını gözaltına aldılar. Kocanın ise düşmeye bağlı vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, tarafından olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şüpheli G.K’nin, kocası Y.U'yu yaraladığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi..

Açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin şüpheli G.K'yı gözaltına aldı ve savcılık açıklaması şu şekilde:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızca 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından tutuklama talebiyle Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiş olup, Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince şüpheli hakkında tutuklama kararı verilmiştir. Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince hakkında tutuklama kararı verilen şüphelinin konumuna uygun Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildiği, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur."