Ali Koç'tan tepki toplayan Erden Timur taklidi

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç'un taklitleri ortalığı karıştırdı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur hakkında söyledikleri katılımcıları güldürdü.

Ali Koç'tan tepki toplayan Erden Timur taklidi

Yüksek Divan Kurulu'nda Ali Koç'un taklidiyle beraber flaş sözler kullanılarak ortalık karıştı. Belgeleri iste, TFF'ye belirttik ifadelerini kullanan Koç, elinde belge yokken konuşmayın. İstemiyor, yapmıyor, korkuyor diyerek tepkileri büyüdü.

Bu durum üzerine adama 'Çık bir şeyler yayınla, çık belge yayınla' diyorlar. Biri Lale Orta'nın bana yolladığı videolar, saat veriyor, girdi, çıktı diyor, 12 hakem diye bir şeyden bahsediyor. 12 hakem, 12 hakem, 12 hakem diyor. Kim bu 12 hakem? Belki aldatmışlar bunu, hemen inanmış." ifadelerini kullandı.

Ali Koç Erdem timur

KOÇ'TAN SELAHATTİN BAKİ'YE TEHDİT

Koç'a çamur atan adamın Beşiktaş'la alakalı bir şey belirterek otelde kahvaltı, o bu diyerek çamur atılıyor. Çamur atıyor. Zehri veriyor. Gülüyor, ediyoruz da bu çok ciddi. Yolladık, tek tek sorduk diyor. Sonra çok şükür akıllı bir adam çıkıyor oradan 'Ne cevap geldi' diyor. Diyor ki 'Gönderildi mi, gönderilmedi mi bilmiyorum' diyerek bak seni Selahattin Baki'ye vereyim ne yapıyor sözleri kafaları karıştırdı.