Alina-Umut çiftinin nikahına Somer Şef'ten dev jest

Dillerden düşmeyen Alina Boz ve Umut Evirgen çifti evleniyor! Nikah ayrıntıları ortaya çıktı! Detaylar haberimizde.

Alina-Umut çiftinin nikahına Somer Şef'ten dev jest

Sürekli magazinlerde yer alan Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin evleneceği ortaya çıktı. Düğüne az bir zaman kala çiftin nikahına ilişkin detaylar açıklandı. Çiftin düğünü adına Somer Şef'ten görkemli bir jest geldi. İşte detaylar.

ALİNA-UMUT ÇİFTİNİN NİKAH AYRINTILARI BELLİ OLDU

Güzel oyuncu Alina Boz ile işadamı Umut Evirgen'in düğününe az bir zaman kaldı. Çifte ünlü MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan büyük bir jesst geldi. Gazeteci Birsen Altıntaş'ın haberine göre çiftin, beş aylık birlikteliğin ardından 2 Aralık Cumartesi günü yapılacak düğününün detayları ortaya çıktı. 90 kişilik törenin ardından Umut Evirgen'in mekânında eğlence düzenlenecek. Paris'te gelinlik ve yüzük satın alan çift, özel birinin ev sahipliğinde özel bir düğün organizasyonu da yapmayı planlıyor. 

Alina-Umut Çiftinin Nikah Ayrıntıları Belli Oldu

Somer Sivrioğlu, düğün için ortağı Umut'a özel menü hazırlayarak jest yaptı. Çift, Paris tatilinden döndükten sonra bir şirketle anlaşarak davetli listesine karar verdi. Sade bir davetiye hazırlayan çiftin, tanıkları arkadaşları arasından seçeceği ortaya çıktı. Müstakbel kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından da çok sevilen Boz hemen evlenmeleri istedikleri konuşulanlar arasında. Yarım kalan üniversite eğitimini tamamlamak isteyen ünlü oyuncunun, sevdiği dizi ve filmlerde rol almak istediği, Umut Evirgen de müstakbel eşine destek olduğu ortaya çıktı.