Alp Kırşan memleketine döndü! Yeni evi göz doldurdu

Alp Kırşan ve ailesi İzmir'e taşındı! Evlerini gören bayıldı! İşte ayrıntılar...

Alp Kırşan memleketine döndü! Yeni evi göz doldurdu

Uzun yıllar Survivor ve Yetenek Sizsiniz programlarında başarılı sunuculuk performansıyla tanınan Alp Kırşan, televizyon ekranlarından uzaklaşarak eşi Zeynep Kırşan ile birlikte sakin bir yaşam sürmeye karar verdi. Çift, Bodrum'da geçirdikleri bir sürenin ardından Antalya'da bir yıl yaşadıktan sonra rotayı İzmir'e çevirdi.

İzmir'e taşınmadan önce, çiftin özenle seçtiği evin tamamını Alp Kırşan, özellikle bahçe içindeki tek katlı müstakil evin restore sürecine bizzat ilgi gösterdi. Zeynep Kırşan, yeni evlerinin detaylarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle paylaşmıştı.

alp kırşan bodruma taşındı

Restorasyon sürecinde, evin her detayı çiftin zevkine göre düzenlendi. Mutfak bölümünde dikkat çeken yeşil dolaplar ve oturma odasında özel tasarım renkli bir koltuk, evin karakterini yansıtan özel dokunuşlardı. Genel olarak pastel renklerin hakim olduğu evde, ahşap profiller duvarlarda göze çarpan diğer detaylardan biriydi.

Alp Kırşan ve Zeynep Kırşan, İzmir'deki yeni yaşamlarına bu özenle restore ettikleri evlerinde başlamaya hazırlanıyor. Bu ev, çiftin birlikte geçirdikleri yılların bir yansıması olarak özel bir anlam taşıyor.