Antalya'da yürek yakan olay: 7 yaşındaki çocuğun üzerine istinat duvarı yıkıldı

Antalya'da yürekleri burkan olay adeta kan dondurdu. Finike ilçesinde bankta oturan 4 çocuğun üzerine istinat duvası yıkıldı. Bu olayın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıtıldı.

Antalya'da yürek yakan olay: 7 yaşındaki çocuğun üzerine istinat duvarı yıkıldı

Olay 16.00 civarında Finike ilçesinde yaşanan olayda Gökbük İlkokul öğrencileri Mihriban Kaftanlı, S.C.B 6 yaşında olurken 2 arkadaşı okul çıkışıyla beraber oynamaya gittiler. Çay kenarında bir evin istinat duvarının yanında bankta oturan 4 arkadaşın üzerine, 5 metrelik taş duvar yıkılmasıyla acı olay yaşandı. Göçük altında kalan S.C.B ve Mihriban Kaftanlı'nın yanı sıra diğer çocuklar ise koşarak uzaklaştı.

Sağlık ekipleri olay yerine yönlendirilirken çocukların yardımına gidilirken ihbarla beraber olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Göçük altında kalan Mihriban Kaftanlı ve S.C.B çıkartılması için çalışmalar yapıldı. 2 saat devam eden çalışmalarda iki çocuk göçük altından çıkartılarak sağlık ekipleriyle beraber hastaneye yönlendirildi.

Antalya'da korkunç olay

Tedavi altına alınan S.C.B'nin hayati tehlikesi bulunmadığı fakat Mihriban Kaftanlı'nın ise tüm tedavi yöntemlerine karşına hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Kaftanlı’nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna sevk edilirken, çocuğun cenazesinin yarın öğle vakti Gökbük Mahallesi’nde toprağa verileceği bilgisi verildi.