Ata Demirer'in yeni mesleği duyanları şaşırttı

Ünlü komedyen Ata Demirel, son günlerde popüler hale gelirken yeni adresi belli oldu. Geyikli'de zeytin yetiştiren ünlü komedyen zeytinyağı markası ile adını duyurdu.

Ata Demirer'in yeni mesleği duyanları şaşırttı

Komedyen mesleğinden zeytinciliğe geçiş yapan Ata Demirer, Bozcaada da bulunan evi ve arazileri ile adından bahsettirirken Geyikli'de zeytin yetiştirmeye merak salan Demirer'e teklif üstüne teklif yağdı. İşte zeytinyağının o markasından ünlü isme şaşırtan teklif geldi.

ata demirer
Denize olan ilgisi ile bilinen Ata Demirer, yıllar önce Bozcaada'ya yerleşme kararı alırken Geyikli'den ev ve arazi satın alarak Çanakkale'de yaşamaya başladı. Zeytin, sebze, meyve yetiştiricisi olarak yeni sektöre giriş yapan Demirer'e teklifler yağmaya başladı. Hasat yapan ünlü oyuncunun elde ettiği zeytinyağlarına bir yatırımcıdan teklif geldiği belirtildi.
Ünlü isim hem adını hemde ürünlerini kullanarak yeni işe giriş yaparken yatırımcı iş insanı, zeytinyağı üretim ve satış tesisi kurmak istediğini açıkladı. İş yoğunluğundan ötürü konu hakkında sürenin gidişatını paylaşması bekleniyor.