Bakan Kacır, TOGG'a neden zam yapıldığını açıkladı

TOGG’un fiyatının zamlanması ile ilgili olarak Bakan Kacır 'dan açıklama geldi.

Bakan Kacır, TOGG'a neden zam yapıldığını açıkladı

BAKAN KACIR TOGG ZAMMI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Piyasaya çıkıktan sonra ardı ardına yapılan zamlarla gündeme gele togg ile ilgili olarak açıklamada bulunan Bakan Mehmet Kacır togg a yapılan zammın nedenini işte böyle açıkladı….

kacır

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili otomobili olmasından dolayı herkes tarafından yakından takip edilen TOGG'a yapılan zamların sebeplerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır açıkladı. Kacır, TOGG'un bir özel girişim aracı olduğunu vurgulayarak en ucuz otomobil olma özelliği taşımadığını da belirtti.

BAKANDAN AÇIKLAMA

Bakan Kacır, TOGG'un aynı segmentteki araçlara kıyasla daha iyi fiyatlandığını ve onların fiyatlarının altında olduğunu ifade etti.. Kacı, ‘ Onların fiyatlarının altında olarak otomobili kullanıcılara sunmaya gayret gösteriyorlar. Enflasyonla mücadelemiz 2024 yılından itibaren net şekilde sonuç vermeye başlayacak. Bu konudaki en önemli hedefimiz fiyat istikrarı sağlayarak Türkiye’nin gündeminden bu konuları çıkarmak. Ümit ediyorum ki Togg açısından enflasyonda oluşacak olan düşüş zaman içerisinde fiyatları güncelleme ihtiyaçlarını en azından çok daha seyrek hale getirebilecektir. Şu bir gerçek ki bugüne kadar Togg, sözünü tutma odaklı hareket etti. Togg yatırımcılarının kısa vadede bu projeden bir kazanç elde etme hedeflerinden çok daha büyük bir hedefleri var. Türkiye’yi bu milli marka ile tanıştırma ve onu küresel marka haline getirmek” dedi.

Kacır,Togg un bir guru olduğunu ifade ederek togga erişimn kolay olmasını arzuladığını belirtti. Ancak TOGG yapılan son zamla birlikte 8 ayda tam yüzde 50 daha pahalandı.