Bayern Münih yenilgisi Galatasaray'da yeni kriz başlattı

Bayern Münih maçı Galatasaray'da soğuk rüzgarlar estiriyor! O iki isim arasında gerginlik büyüyecek gibi! Tüm detaylar haberimizde.

Bayern Münih yenilgisi Galatasaray'da yeni kriz başlattı

Galatasaray Bayern Münih mağlubiyeti sonrasında gergin anlar yaşamaya başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY CEPHESİNDE SOĞUK RÜZGARLAR

Dün akşam Galatasaray Bayern Münih maçında sarı kırmızılı takım performansıyla gözleri doldursa bile 3-1'lik mağlubiyetten kaçılamadı. Karşılaşmadan önce Nelsson ve sarı kırmızılı taraftar arasında yaşanan olay gündeme bomba gibi oturdu. Maç öncesinde taraftar Nelsson'u kale arkasına yumruk şova çağırdı ancak Danimarkalı futbolcu tribüne gitmedi. Aynı zamanda futbolcu kendiyle selamlaşmak için gelen teknik direktör Okan Buruk'a da pas vermedi. 

nelsson ile ilgili gelişmeler

Nelsson antrenman sırasında kenarda kaldı ve Okan Buruk tokalaşmak için yanına gitti ancak savunmacı soğuk davrandı. Okan Buruk Nelsson'un oynamadığı için mutsuz olduğunu, onun bölgesinde oynayan formda oyuncunun yer aldığını, zamanı geldiğinde takımda herkesin oynayacağını, önemli isimlerden birinin Victor olduğunu, oynamadığı için üzüldüğünü ancak çalışmalarına devam ettiğini, oyuncuların kötü olduğu için oynamama gibi durumları olmadığını, empati yaptığı zaman üzücü olduğunu belirtti. Serbest kalma bedeli 25 milyon Euro olan Nelsson için yaz mevsiminde gelen teklifler yetersiz bulundu. Sanchez'in adapte olması ve başarılı performansıyla Nelsson'un satmaya karar verildiği öğrenildi. Önümüzdeki dönemde oyuncu için 20 milyon Euro kabul edilecek gibi duruyor.