Bayram öncesi cepleri dolduran kredi kampanyası! 3 bankadan 70 bin TL ödeme müjdesi çıktı

Kurban Bayramı öncesinde bankalardan kredi kampanyaları duyurulmaya başlandı. Kamu bankaları belirli şartları yerine getiren kişilere 70 bin TL'ye varan kredi kullandıracak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Bayram öncesi cepleri dolduran kredi kampanyası! 3 bankadan 70 bin TL ödeme müjdesi çıktı

Bayram öncesi vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına bankalardan müdahale geldi. Özellikle kamu bankaları nakit sorununu çözmek amacıyla ihtiyaç kredisi kampanyalarını devreye sokmaya başladı.

Kent Gündemi sitesinde bulunan habere göre, 3 kamu bankası vatandaşlara düşük faizli 70 bin TL’ye kadar kredi olanağı sunuyor. Başvurular için vatandaşlardan bazı şartlar aranırken başvurunun onaylanması ardından kısa süre içinde para hesaba yatırılacak.

Bayram öncesi nakit müjdesi geldi

Kurban Bayramı öncesinde nakit para arayışında olanlara hızır gibi yetişecek bir kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından sunulan kampanya ile vatandaşlara 70 bin TL’ye kadar kredi sağlanacak.

Bankalardan dahil edilen haberler doğrultusunda 70 bin TL kredi için 36 aya varan vade seçeneği uygulanmaktadır. Bu krediye 18 yaşından büyük kişiler, kredi notu 1200 puan üzeri olanlar ve belirli bir gelir düzeyine sahip olma şansı aranmaktadır. Vatandaşlar başvuru işlemlerini mobil bankacılıktan veya banka şubelerine bizzat git gide yapabilecekler.

Kredi kampanyasından faydalanabilmek için 21 Haziran’a kadar süre tanımlanmıştır. Yukarıda belirtilen şartlara uyan ve başvuru işlemlerini yapmış olan kişiler, bankalar tarafından değerlendirme sürecine tabi tutulmakta ve ardından nakit paralarına kavuşacaklar. Bu kredide erken başvuru yapmanın büyük önemi yer almaktadır. Çünkü kredi için belirli bir kontenjan ayrılmış ve kontenjan dolduğu an kampanya son bulacaktır. Bayram döneminde rahat bir nefes almak isteyenler Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi kampanyalarına başvuruda bulunabilirler.

Kaynak: https://www.kentgundemi.net/ekonomi/acil-nakit-ihtiyaclarina-bayram-kredisi-kamu-bankalari-pes-pese-duyurdu-dusuk-128h