Beşiktaş'a Sergen Yalçın'ın ayak sesleri!

Siyah beyazlı takımda hareketli anlar yaşanırken zor günler sonrasında Rıza Çalımbay'ın peş peşe puan kaybetmesi sonrasında yeni isim Sergen Yalçın oldu.

Beşiktaş'a Sergen Yalçın'ın ayak sesleri!

Son dönemlerde en kötü sezonunu yaşayan Beşiktaş çıktığı mücadeleleri kaybederken yeni çalışmalar başladı. Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olması sonrasında büyük operasyon için düğmeye basıldı.

Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle beraber beklentiler çoğalırken maç son demeçlerine bakıldığında o açıklamalar dikkat çekmiş. Çalımbay, 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken en son derbi maçındaki maçları sınırları zorladı. Kadro dışı diye bir şey düşünmediğini takım sakat diyorum, kimse inanmıyor. 10 sakat olurken 4 maçta ilk yenilgi alınırken sahadaki sönük futbolun üzerine açıklamalar yönetimde hareketliliğe neden oldu.

beşiktaş transfer son durum

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HABERİ

Siyah beyazlı takımın faturaları kesilirken tek kişi Çalımbay olurken Hasan Arat ve kurmayları, özellikle bu sezon ki transferler gündeme gelirken yeni oyuncular hakkında değerlendirmeler gündeme geldi. Beşiktaş bu sene takıma dahil olan isimlerden yalnızca Alex Oxlade-Chamberlain geçer not alırken Rebic, Zaynutdinov ve Rashica'nın son durumu hakkında değerlendirmelere tabi tutulurken Amartey, Onana ve Bailly ile anlaşmanın bitirilmesi yönünde düşünülürken en az zararın alması yönünde çalışmalar başlatıldı. Beşiktaş; Rashica'ya 5.25, Zaynutdinov'a 4.50, Onana'ya 4.04 olmak üzere üç transfere toplamda 13.79 milyon euro bonservis ödedi.