Beşiktaş dev teklifi sundu: Fransa'dan Türkiye'ye geliyor

Siyah – beyazlı takımda son günler de bir yandan ayrılıklar yaşanırken bir yandan da yeni transferler için görüşmeler yapılamaya başlandı. Kara Kartal’ın bu kez yapacağı oyuncu hamlesi hem taraftarı hem de takımı heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Beşiktaş dev teklifi sundu: Fransa'dan Türkiye'ye geliyor

Yeni transfer dönemi için hazırlıklarını sıkı tutun Beşiktaş için yapacağı transfer hamlesin de Beşiktaş’ın eski yıldızının aracı olacağı gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

su

BEŞİKTAŞ'A 28 MİLYON EUROLUK GOL MAKİNESİ! KARTAL YENİ GOLCÜSÜNÜ BULDU! PASCAL NOUMA ARACI OLACAK...

Kış transfer döneminde kadrosuna bir yıldız katmak isteyen Beşiktaş, Fransa'da yeni bir forvet buldu. Kartal, 28 milyon euroluk yıldız forvetini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Bu transferin menajerliğini Pascal Nouma'nın üstleneceği söylendi.

Geçen hafta evinde Fenerbahçe’ye yenilmesinin ardından Kamerunlu golcü Vincent Abubakar'ı kadro dışı bırakan Beşiktaş, Fransa'da yeni forvet buldu. Kartal şimdiden Fransız forvetini kadrosuna katmaya çalışıyor.

Beşiktaş, 11 Ocak'tan itibaren transfer döneminde hücum takımını güçlendirmeye karar verdi ve forvet arayışına girdi. Siyah Beyazlı ekip, gol fırsatlarını artırarak gözünü Fransa'ya dikmeyi hedefliyordu. Abubakar'la yollarını ayırmayı bekleyen Beşiktaş, Fransa'da yeni forvet buldu.

Fotomaç'ın haberine göre siyah-beyazlı ekip, Hassan Allat liderliğinde iddialı bir takım oluşturmak amacıyla Fransa'ya gidecek.

 Saldıran takım için yüksek kaliteli takviyeler Siyah-beyazlı ekip, başarıya ulaşabilmek için Fransız devi PSG'nin 21 yaşındaki forveti Hugo Ekitike'yi kadrosuna katmaya çalıştı. Kartal'ın, bu sezon PSG'de forma şansı bulamayan Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fransız milli takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki santrforun güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu ortaya çıktı. Bu sezon PSG'de sadece bir maçta forma giydi ve 8 dakika sahada kaldı.

21 yaşındaki yıldız forvete şu ana kadar toplam 28,5 milyon euro maaş verildi. Siyah-beyazlılara transferde Kartal'ın eski Fransa milli yıldızı Pascal Nouma’nın yardımcı olacağı iddia edildi.

Kartal'ın yakın zamanda bu transfer için resmi bir hamle yapması bekleniyor. Genç forvetin Fransız devlerinden bir kredi hamlesiyle ilgilendiği söyleniyor.