Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı

Beşiktaş Başkanı açıkladı! Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gedson Fernandes ile sözleşme uzattı! Detaylar haberimizde.

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı

Beşiktaş, Portekiz asıllı oyuncusu Gedson Fernandes'in sözleşmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzattığını duyurdu. İşte detaylar.

GEDSON FERNANDES İLE SÖZLEŞME UZATILDI

Portekizli başarılı oyuncu Gedson Fernandes, Beşiktaş'la olan sözleşmesini uzattı.  Bu haber Beşiktaş taraftarının yüzünü güldürdü.Kara Kartal, yirmi dört yaşındaki sporcu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar yeni sözleşme imzaladı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Fernandes ile görüşerek kendisine yeni döneminde başarılar diledi. Gedson Fernandes sözleşmeden sonra şu sözleri söyledi; "Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum. Takım arkadaşlarıma ve bana bu sezon her alanda başarılar diliyorum. Sahada her şeyimi vermeye hazırım. Ligde her maç zordur. Her maça aynı ciddiyetle yaklaşmamız gerekiyor. Trabzonspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlandık."

Gedson Fernandes İle Sözleşme Uzatıldı

"Sezon başından beri iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Trabzonspor karşılaşmasını galibiyetle bitirmek için mücadele edeceğiz. Bizim için güzel bir maç olacağını umuyorum. Taraftarın benim hakkımda olumlu düşünmesi beni çok mutlu ediyor ve motive ediyor. Taraftarlara, Beşiktaş formasını giydiğim sürece azim ve motivasyonla oynayacağıma söz veriyorum. Her maçta takımın galibiyetine katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Savaşçı ruhum her zaman sahada."