Beşiktaş'ın eski yıldızı İstanbul'a gelir gelmez bunu yaptırdı

Siyah- beyazlı takımın efsane isimlerinden olan o futbolcu Türkiye’ye adım atar atmaz büyük bir değişim için kolları sıvadı. İşte detaylar…

Beşiktaş'ın eski yıldızı İstanbul'a gelir gelmez bunu yaptırdı

Türk futbol tarihine damga vurmuş isimlerden olan Ricardo Quaresma’nın saç ekimi için İstanbul’da olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

su

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE İSMİ QUARESMA SAÇ EKTİRDİ

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ricardo Quaresma derbi için İstanbul'a geldi. Futbolcu burada özel bir kliniğe giderek saç ekimi ameliyatı oldu.

Kartal'ın efsane ismi Ricardo Quaresma, Süper Lig 15. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için İstanbul'a geldi. 2010 yılında Beşiktaş Spor Kulübü'ne katılarak Türk futbol tarihine damga vuran Portekizli futbolcu Quaresma, özel bir saç ekim kliniğinde saç ekimi ameliyatı geçirdi.

Quaresma'nın saç ekimi ameliyatını yapan Dr. Levent Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

"Portekiz Milli Takımı ve Beşiktaş Spor Kulübü’nün efsane futbolcusu Ricardo Quaresma’nın saç ekimini kliniğimizde gerçekleştirdik. Kliniğimizi seçtiğiniz için minnettarım, Q7."

Quaresma'nın Türkiye'ye dönüşü futbolseverler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Bu futbolcunun Beşiktaş'a olan katkısı ve Türk futbolunda bıraktığı iz, futbolseverlerin hafızasında önemli bir yer tutmaya devam ediyor.