Beşiktaş, o ismi bedavaya renklerine katıyor

Beşiktaş'ın transfer listesi kabarmaya başlarken Fernando santos'un operasyonu için hazırlıklar başladı. Beşiktaş'ın ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismini takımına dahil edeceğini açıkladı.

Beşiktaş, o ismi bedavaya renklerine katıyor

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş yeni teknik isim arayışına girerken Portkezlik Santos ile anlaşmaya vardığını açıkladı. 69 yaşındaki tecrübeli teknik isim transfer operasyonuna başlarken ezeli rakibi Trabzonspor'ın o ismi ile görüşmelere başlandığını belirtti.

Fenerbahçe ve Alanyaspor sonrasında Kasımpaşa'ya evinde 1-3 mağluk olan Beşiktaş, 11 Ocak tarihiyle beraber kış transferlerine başlaması bekleniyor. Devre arasında kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, ilk olarak Adana Demirspro'dan ayrılan savunma oyuncusu Svenson ile anlaşmaya varmıştı.
Beşiktaş kış transferi
Bordo mavili ekiple sezon sonuna kadar sözleşmesi olan Yunan isim orta saha oyuncusu Bakasetas için çalışmalar başladı. Sezon sonu için Yunan futbolcuyla anlaşamaya varılırken yıldız oyuncu kış transferiyle kadrosuna katmak istemesiyle Trabzonspor'un kapısına gidildi. 2021 senesiyle beraber bordo mavi formasını giyen Yunan yıldız, Trabzonspor'da 120 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 33 gol 23 asiste imza attı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu bilgisi paylaşıldı.