Bir dönemin en çok konuşulan ismiydi: İşkence edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı

1990'lı yılların en çok konuşulan isimlerinden şaşırtan açıklama geldi. Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin'in işkence yapılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bir dönemin en çok konuşulan ismiydi: İşkence edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı

Alaattin Çakıcı'nın eski eşi ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç, 20 Ocak 1995 yılında Abdurrahman Keskin tarafından öldürülmüştü. Gelen haberler üzerine uzun zaman hapiste bulunan Keskin'in Sakarya'da cansız bedeni bulundu. Keskin'in vücudunda ki izler ise işkence yapıldığını gösterdi.

Dündar Kılıç

DÜNDAR KILIÇ KİMDİR?

1935 senesinde Trabzon'da dünyaya gelen Kılıç'ın tam adı Ali Dündar Kılıç olurken ünlü kabadayı, 9 yaşındayken aileyle beraber Ankara'da dönüş yaptı. 10 yaşında ilk silahını alan Kılıç, 14 yaşına geldiğinde tutuklanarak adli makamlar tarafından ilgi odağı oldu. 1960'lı senelerde Ankara ilinde en tanınmış suçlulardan oldu. İşlediği bir cinayetten ötürü tutuklanarak 1965 yılına kadar cezaevinde kaldı.

Cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul'da işlediği farklı suçlardan ötürü gözaltın gerçekleşti. Diyarbakır ve Siirt İlleri Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından THKO örgütüne yandaşlık yaptığından yakalandı. 1984 senesinde, MIT tarafından başlatılan Babalar Operasyonu düzenlenmesinde yakalandı. 11 ayrı suçtan suçlu bulunarak Mamak Cezaevi’ne götürüldü.