Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni reklamlarından servet kazanacak

Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in rol alacakları reklamdan elde edecekleri gelir duyanları şok etti! O fiyatı görenlerin ağzı açık kaldı. İşte ayrıntılar...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni reklamlarından servet kazanacak

Türkiye'nin sevilen ve ünlü çifti Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, bir mobilya markasıyla gerçekleştirdikleri reklam anlaşmasıyla adeta tarih yazdı. Rol aldıkları yapımların yanı sıra özel hayatlarıyla da gündemden düşmeyen çift, bu kez reklam dünyasında çıtayı zirveye taşıdı.

2017 yılında dünya evine giren ve Karan ile Kerem adında iki çocukları olan çift, Milliyet gazetesinden Umut Ünver'in haberine göre, bir mobilya markasıyla sağladıkları reklam anlaşmasından tam 80 milyon TL kazanacak. Bu rekor ücret, Türkiye'de bir reklam anlaşması için elde edilen en yüksek meblağlardan biri olarak dudak uçuklattı.

burak özçivit fahriye evcen mobilya reklamı

Markanın yeni reklam yüzleri olarak seçilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in bu anlaşma ile birlikte kazanacakları miktar, sadece başarıları ile değil, aynı zamanda ticari anlamda da ne kadar değerli olduklarını gösteriyor. Ünlü çiftin isimleri, şimdiye kadar Türkiye'nin birçok reklamında yer almış olsa da, bu seferki anlaşma hem çiftin kariyerine yeni bir ivme kazandıracak hem de reklam dünyasında dikkatleri üzerine çekecek.

Bu dev anlaşma, sadece Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in bireysel başarılarını değil, aynı zamanda Türkiye'deki ünlü çiftlerin reklam dünyasındaki etkisini de gözler önüne seriyor. Reklam dünyasında çığır açan bu anlaşma, çiftin hayranları tarafından heyecan ve gurur ile karşılandı. Türkiye'nin en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, şimdi de reklam dünyasında kazandıkları rekor ücretle adlarını altın harflerle yazdırmış gibi görünüyor.