Çağatay Ulusoy paraya para demiyor! Bölüm başı aldığı para aklınızı başınızdan alacak!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy paraya doymuyor! Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncudan yeni bir dizi teklifi daha geldi. Bölüm başı aldığı para dudak uçuklattı! İşte ayrıntılar.

Çağatay Ulusoy paraya para demiyor! Bölüm başı aldığı para aklınızı başınızdan alacak!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizi olan Gaddar dizisinde rol alacağını açıkladı. Ulusoy'un bölüm başına aldığı para belli oldu.

oyuncu

Son dönemde tüm Premium diziler dijital platformlara taşındı. Artık dizi yapımcıları televizyon yerine dijital platformlara yöneldi. Ancak yaklaşan Gaddar dizisi adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Günümüzde televizyon dizilerinden daha büyük bütçelerle üretilen dijital platform dizileri oldukça popülerdir. Netflix'te yayınlanan dizi son dönemde oldukça ilgi görüyor.

Başrolünü Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Terzi dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük ilgiyle takip ediliyor. Usta oyuncuları ve akıcı içeriğiyle adından söz ettiren dizide Çağatay Ulusoy başrolde yer aldı. Şimdi ise Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisiyle sözleşme imzaladı. Bu anlaşmayla Çağatay Ulusoy Türkiye'nin en pahalı oyuncusu oldu.

Son iki yılda Terzi, Beyefendi ve Kübra dizilerinde rol alan Ulusoy, Ay Yapım'ın merakla beklenen dizisinde Gaddar Levent karakterini canlandıracak.

BÖLÜM BAŞI ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇLATTI

Sektördeki en yüksek maaş konusunda anlaşmaya varan Çağatay Ulusoy, dizinin bölüm başına 2 milyon liranın üzerinde maaş alacak.

1,5 milyon TL maaşla Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'nin en çok kazanan dizi oyuncusu oldu. Ulusoy bu rekoru iki milyonla kırarak Türkiye'nin en çok kazanan oyuncusu oldu.