Can Yaman 1 ayda iğne ipliğe döndü: Görenler tanıyamadı

Uzun süredir kariyerini İtalya'da sürdüren oyuncu Can Yaman, kilo verdiğini duyurdu ve son halini gösteren fotoğrafını sosyal ağ hesabı üzerinden paylaştı. Oyuncu paylaşımını "30 gün içinde nasıl 10 kilo verdim?" notuyla yayınlarken nasıl kilo verdiğini de anlattı.

Can Yaman 1 ayda iğne ipliğe döndü: Görenler tanıyamadı

Ünlü oyuncu Can Yaman, bir süredir İtalya'da yaşıyor oyunculuk kariyerine orada devam ediyor. Yaman, kilo verdiğini duyurdu ve fotoğrafını sosyal ağ hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Can Yaman 1 ayda iğne ipliğe döndü

Bu güne kadar; 'İnadına Aşk', 'Erkenci Kuş', 'Bay Yanlış' adlı dizilerde başrol oynayan ve bu dizilerde gösterdiği başarışı performansıyla üne kavuşan Can Yaman, kariyerine yurt dışında devam etmeye karar verdi ve İtalya'ya yerleşti. Can Yaman, ilginç açıklamalarıla ve pozlarıyla sürekli gündemde yer alıyor. Son olarak oldukça kilo vermiş gibi görünen oyuncu, nasıl kilo verdiğini takipçilerine açıkladı.

CAN YAMAN NASIL KİLO VERDİ?

Uzun yıllar İtalya'da bulunan Can Yaman, orada oldukça ünlü. Yaman, son paylaşımı ile herkesi şaşkına çevirdi. 10,4 milyon takipçili Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf yayınlayan ünlü oyuncu şunları söyledi:

Can Yaman 1 ayda iğne ipliğe döndü

"Viola Come il Mare 2" filminin çekimlerini tamamladıktan sonra tatillerden ve Noel'den yararlanarak memleketime dönüp ailem ve sevdiklerimle vakit geçirmeye karar verdim. Hiç abartmasam da ara verip fişini çekmek zorunda kaldım! Ben de özlediğim Türk mutfağının iyice tadını çıkarmak istiyorum. Roma'ya döndüğümde çok çalışacağımı, bir sonraki karaktere hazırlanmak için rutinimde köklü değişiklik olacağını biliyordum. Bundan sonraki ilk hedefim karakter için ideal bir kiloya ulaşmak ve ardından zihinsel yönüne odaklanmaktır. Çok zor dönemdi, ayda yaklaşık olarak 10 kilo verdim. Önceden 94 kiloydum, şimdi 84 kiloyum. Çok stresli bir dönemdi ve hala da öyle, hayatı o kadar seviyordum ki, günde 2-3 kez spor yapmam ve aralıklı oruç tutmam gerekiyordu. Kalorileri düşük tutarak zayıfladım. Ancak endişelenmenize gerek yok. Yorgun olsam da sağlığım mükemmel, yeniden gencim ama en önemlisi çok mutluyum"