Cumhurbaşkanı onay mührünü bastı! Borç kapatma kredisi müjdesi geldi: İşte o bankalar

Düşük faiz oranlarıyla borç ödeme fırsatı ortaya çıktı. QNB, TEB, ING, İş Bankası, Akbank'tan Cumhurbaşkanlığı onaylı borç itfa kredileri ile 100.000 TL tutarına kadar kredi imkanı sağlanıyor. Başvurular 30 Ağustos tarihine kadar kabul ediliyor.

Cumhurbaşkanı onay mührünü bastı! Borç kapatma kredisi müjdesi geldi: İşte o bankalar

QNB, TEB, ING, İş Bankası, Akbank'tan Cumhurbaşkanlığı onaylı düşük faiz oranlarıyla borcunuzu kapatma fırsatı sunuluyor. Peki bu krediden nasıl yararlanabilirsiniz?Gereksinimler nelerdir? Kimler faydalanacak? İşte detaylar..

Eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız, 18 yaşını doldurmuşsanız, çeşitli bankalardan olan borçlarınızı tek bir yerde toplamak istiyorsanız siz de bu düşük faizli lredi imkanından yararlanabilirsiniz. Emeklilerden asgari ücretli çalışanlara, memurlara kadar herkes bu kazançlı krediden yararlanabiliyor.

"Düşük Faizle Borç Kapatma İmkanı"

Cumhurbaşkanı onay mührünü bastı! Borç kapatma kredisi müjdesi geldi

Cumhurbaşkanlığı onaylı kredi veren bankalar arasında QNB, TEB, ING, İş Bankası ve Akbank öne çıkıyor. Ası geçen bu bankaların sunduğu düşük faizli krediler sayesinde borcunuzu kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı onaylı borç erteleme kredisine başvurular 30 Ağustos'a kadar kabul ediliyor. Başvurunuzu mobil uygulamamız veya internet bankacılığımız üzerinden anında gerçekleştirebilirsiniz. Banka şubesine de başvurabilirsiniz. Başvuru yaparken T.C. vatandaşı olduğunuzu ve listelenen diğer şartları karşıladığınızı unutmayın.

Düşük faizli krediyle borcunuzu kapatma fırsatını kaçırmayın. Cumhurbaşkanlığı onaylı kredi kampanyasına son başvuru tarihi 30 Ağustos. Bu tarihe kadar başvuru yaparak borcunuzu daha uygun şartlarda kapatabileceksiniz. Bu teklifin sınırlı bir süre için olduğunu lütfen unutmayın.