Derbiden önce Beşiktaş'a büyük şok!

Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi yaşanan bu gelişmeler o takımın kaderini değiştirecek. İki büyük takımın karşılaşması için milyonlar dört gözle bekliyorken o takımdan gelen haberler tüm maçın gidişatını değiştirebilir. İşte detaylar…

Derbiden önce Beşiktaş'a büyük şok!

Uzun süredir galibiyet alamayan siyah beyazlı takımın şanssızlık peşini bırakmıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta 3 oyuncudan kötü haber geldi. Detaylar haberimizde…

su

BİR BU EKSİKTİ! ZOR GÜNLER GEÇİREN BEŞİKTAŞ'A DEV DERBİ ÖNCESİ KÖTÜ HABER

Sezon başından bu yana iyi bir performans sergilemeyen ve beklentileri karşılayamayan Beşiktaş, cumartesi akşamı evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Dev Derbi ‘ye saatler kala siyah beyazlı takımın morali resmen bozuldu.

Sezon başından bu yana mücadele veren Beşiktaş, cumartesi gecesi ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Sarı-lacivertli rakiplerini mağlup ederek yeni liderlikle sezona yeni bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş'a Dev Derbi öncesinde kötü haber geldi.

Sakatlıklar çok sayıda oyuncuya mal oldu ve son haftalarda yıldız oyuncularından yararlanamayan Beşiktaş, ancak Fenerbahçe derbisinden birkaç saat önce gelen kötü haber onları neredeyse mahvetti.

DEV DERBİYE SAATLER KALA KÖTÜ HABER

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Rosier, Rashica ve Masuaku, devam eden sakatlıkları nedeniyle cumartesi gecesi oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Siyah beyazlı takımda bu üç oyuncunun yerine hangi oyuncuların geleceği merak konusu oldu.