Devlet elindeki boş konutları elden çıkarıyor! 400-500-600 bin TL'ye 2+1 3+1 evler satışta!

Tüm Türkiye'de uygun fiyatlı konutlar satışa çıktı! Devlet elinden satılan konutlara ilişkin detaylar haberimizde...

Devlet elindeki boş konutları elden çıkarıyor! 400-500-600 bin TL'ye 2+1 3+1 evler satışta!

Devlet, son dakika açıklamasıyla 81 ilde kullanmadığı evleri uygun fiyatlarla satışa çıkardı. Konut piyasasının hareketli olduğu günlerde gelen bu haber, birçok kişi için fırsat niteliği taşıyor. Satışa sunulan evler arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İlan sayfası üzerinden duyurulan kampanyada, ev fiyatlarının büyük çoğunluğunun 1 milyon TL'nin altında olduğu belirtiliyor. Üstelik satın alımlarda yüzde 1 oranında KDV alındığı da açıklamalarda yer alıyor. Bu kampanya, özellikle uygun fiyatlı ev arayanlar için cazip bir seçenek sunuyor.

uygun fiyatlı konutlar

Kampanya kapsamında Aydın, Silivri, Kocaeli, Diyarbakır, Balıkesir, Antalya, Gaziantep, Adana, Erzurum, Yalova, Bitlis, Tokat, Kayseri, Isparta, Giresun, Edirne, Ankara, Kırklareli, Manisa, Şanlıurfa, Sivas, Trabzon, Bursa ve Sakarya gibi birçok şehirde evler satışa sunulmuş durumda.

Örneğin, Aydın Nazilli'de 95 metrekarelik 3+1 daire 800 bin TL'den, Silivri'de 85 metrekarelik daire 650 bin TL'den ve Kocaeli Gebze'de 79 metrekarelik 3+1 daire 934 bin TL'den satılıyor. Ayrıca, Antalya Elmalı'da 2+1 daire 1 milyon TL'den, Gaziantep Şahinbey'de 2+1 daire 645 bin TL'den ve Ankara Mamak'ta 3+1 daire 950 bin TL'den satın alınabilir.

Bu kampanya sayesinde ev sahibi olma hayali kuranlar, uygun fiyatlarla konut sahibi olma fırsatını değerlendirebilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve satışa sunulan diğer konutları incelemek için ilgili ilan sayfasını ziyaret edebilirsiniz.