Dilan Polat'ın babasının ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'la birlikte kara para aklama ve vergi kaçakçılığıyla suçlanan kişiler listesinde yer aldığı biliniyor. Fenomen ismin annesinin akıbeti 18 yıl önce, babası tarafından öldürüldü şeklinde gündeme gelmişti. Bu haberin ardından Dilan Polat'ın babasının kim olduğu merakm ediliyordu. İşte, baba Rıfat Doğu hakkında bilgiler..

Dilan Polat'ın babasının ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı

Dilan Polat, eşi Engin Polat'la birlikte kara para aklama ve vergi kaçakçılığıyla suçlanan kişiler listesinde yer alıyor. Ünlü ismin 18 yıl önce annesinin babası tarafından öldürüldüğü iddiasını geçtiğimiz aylarda magazin sayfalarında görmüştük. Şimdilerde Rıfat Doğu'nun kim olduğu merak ediliyor.

Dilan Polat'ın babası

"Dilan Polat lüks hayatını ortaya çıkarmasıyla gündemde"

Dilan Polat'ın özel hayatının her zamankinden daha fazla sorgulandığı ve mercek altına alındığı görüldü. Polat'ın 'Trafik kazasında kaybettim' şeklinde gündeme getirdiği annesinin öldürüldüğü haberi duyunca pek çok kişi olaydan büyük üzüntü duydu. Polat'ın babasının da beyin tümörü hastası olduğu, bu hastalık sırasında nöbet geçirdiği ve annesini aniden silahla öldürdüğü ortaya çıktı.

Dilan Polat'ın babası

“ANNEMİ ÖLDÜRMESİNE RAĞMEN BABAMI SEVİYORUM”

Dilan Polat, annesinin ölümüne neden olan babasını çok sevdiğini, hatta ilk başta bu durumdan pişmanlık duyduğunu söyledi. İşte; Dilan Polat'ın babası olduğu bilinen Rıfat Doğu'nun daha önce ortaya çıkmayan fotoğrafı..

Dilan Polat'ın babası