Dilan Polat ve Engin Polat'ın aylık geliri ortaya çıktı: Meğer her şey...

Sosyal medyanın lüks yaşantılarıyla öne çıkan Dilan-Engin Polat çifti, son günlerde yaşanan gelişmelerle gündemde. Gözaltına alınan çiftin, dün akşam saat 17.20'de ifadeleri alınmaya başlandı ve 6 saatten fazla süren sorgulama gece yarısı 23.45'te sona erdi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın aylık geliri ortaya çıktı: Meğer her şey...

 Dilan-Engin Polat Çifti, Gözaltındaki Gece! İlk İfadeleri ve Karakutuları Ortaya Çıktı

Sosyal medyada lüks yaşamları ve dikkat çeken paylaşımlarıyla tanınan Dilan ve Engin Polat çifti, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınarak gündemin merkezine oturmuştu. Çift, dün saat 17.20'de ifadeleri alınmaya başlandı ve sorgulama gece yarısına kadar devam etti. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen çiftin ilk ifadeleri, merakla bekleniyordu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Engin ve Dilan Polat ile birlikte 16 şüpheli hakkında ‘suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet’ suçlarından işlem yapılmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Polat çiftinin yaşadığı gelişmeler, kamuoyunu yakından ilgilendirirken, çiftin gözaltı sürecindeki ilk ifadeleri ve olayın "karakutusu" ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

12

 Dilan ve Engin Polat Çiftine Yöneltilen Derinlemesine 26 ve 40 Sayfalık Sorular!

Gündemi sarsan operasyonun ardından mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çiftinin, soruşturma sürecindeki çetrefilli anları dikkatleri üzerine çekiyor. İfade alma işlemleri akşam saat 17.20'de başlayan çift, soruşturma dosyasında ağırlığını hissettiren detaylı ve derinlemesine 26 ve 40 sayfalık sorularla karşılaştı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen sorgulama, 6 saati aşkın bir süre boyunca devam etti ve Dilan ile Engin Polat çiftinin ifadeleri gece 23.45'te tamamlandı. Soruşturma kapsamında toplam 18 şüphelinin işlemleri tamamlanarak Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Olayın perde arkasındaki gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor.