Diyarbakır'da katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde taziye töreninden dönen vatandaşlara karşıdan karşıya geçerken otomobil çarptı. Bu korkunç kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Beşpınar mahallesinde hayatını kaybeden babalarının cenazesi için İstanbul'dan ilçeye gelen Vahide ile Hatice Yavuz kardeşler, köye kadar kendilerinin yanlarında olan yeğenleri Seydo Süer Dinçer, cenaze evinden çıktıktan sonra caddede karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin hızla onlara çarpması sonucunda yaşamlarını yitirdiler.

Korkunç kazanın akşam saatlerinde Çınar ilçesine bağlı Beşpınar kırsal mahallesi çıkışında gerçekleştiği öğrenildi. Beşpınar eski ilçe başkanı Şeyhmus Kaplan, üç gün önce hayatını kaybedince, İstanbul'da ikamet eden kızları Vahide ve Hatice Yavuz taziyeye geldi.

Diyarbakır'da katliam gibi kaza Ölü ve yaralılar var

Eşleride akraba olan Yavuz kardeşler ve onlara eşlik eden yeğen Seydo Süer Dinçer, cenaze evinden çıktıktan sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışırken kendilerine 27 AHE 078 plakalı bir otomobil çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ekipleri ile jandarma ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelelerinin ardından hastaneye kaldırılan iki kız kardeş ile yeğen doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatlarını kaybettiler. Cemezelerin, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı öğrenilirken kazaya neden olan sürücünün önce kaçtığı daha sonra da emniye güçlerine teslim olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.