Düdük çaldı, Volkan Demirel çıldırdı! Gergin gecenin sonu kötü bitti

Süper Lig 14. haftasında sular durulmazken Atakaş Hatayspor ve Bitexen Antaşyaspor mücadelesi sonrasında olaylar yaşandı. Volkan Demirel maça damga vururken son düdüğün çalınmasıyla kırmızı kart havada uçuştu.

Düdük çaldı, Volkan Demirel çıldırdı! Gergin gecenin sonu kötü bitti

Büyük mücadele 3-3 ile sonuçlanan maçın heyecanıyla taraftarların tarafından kazanan bir takımın olması beklendi. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabakanın son dakikalarında yaşanan durum üzerine Volkan Demirel'e gösterilen kırmızı kart ortalığı karıştırdı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, mücadelenin 90. dakikasında sinirli olarak soyunma odasına girerken genç isim, 2 dakika sonra sahaya tekrar dönüş yaparak 4. hakemle yoğun diyalog içerisine girmesiyle tansiyon yükseldi.

Volkan Deirel kırmızı kart

Antalyaspor kalecisi Helton Leite sakatlanmasıyla oyuncu değişikliğinin dolması durumunda kırmızı beyazlı takım kaleye orta sahada görev alan Ramzi Safuri kaleci forması giydi. Mücadelede beraberlik yaşanırken Volkan Demirel ise direkt olarak Yiğit Arslan'ın yanında soluk aldı.

Genç çalıştırıcı Demirel, verdiği tepkiler karşısında kırmızı kart aldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ve Hatayspor'un yardımcı antrenörleri güçlükle sakinleştirdi.