Düğününe çağırmamıştı! Ahmet Kural, Murat Cemcir hakkında ilk kez konuştu

Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasında neler olduğu magazin gündemini bir süre işgal ederken programa katılan başarılı isim Ahmet Kural yakın arkadaşı Cemcir hakkında sessizliğini bozdu.

Düğününe çağırmamıştı! Ahmet Kural, Murat Cemcir hakkında ilk kez konuştu

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının konuğu taze baba Ahmet Kural oldu. Düğününe katılmayan ve bir süredir küs olduğu Murat Cemcir hakkında sessizliğini bozan oyuncu açıklamalarını yaparak merakları giderdi.

Ahmet kural murat cemcir

Murat Cemcir ile küs müsün?" sorusuna "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" ifadelerini kullandı.

Cemcir'in yakın arkadaşının düğününe mesaj göndererek çağırdığı için gelmediği iddiasına karşılık olarak konuşma olmadığından davetiye vermediğini ama mesaj yoluyla ilettiğini açıkladı. Karşı taraftar gelmeyen cevap olması üzerine kırgınlık olarak yola beraber çıktıklarını vurguladı. İyi insanlardık ifadelerini kullanarak şu an da birbirimize kırgınız, bir gün barışma olduğunda gündeme geleceğini belirterek düşman olmadıklarını birbirlerine karşı nankör olmadıklarının altını çizdi.