Dünya devinin gözü Icardi'de! İmza atması an meselesi

Real Madrid'e transfer adayı olduğu söylenen Galatasaraylı yıldız Icardi, İtalyan devlerinin radarına girdi. Dünya devlerinin yakın zamanda bu transfer konusunda hamle yapması beklenmekte.

Dünya devinin gözü Icardi'de! İmza atması an meselesi

Trendyol Süper Lig'i 13. hafta maçlarında evinde Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, Devler Ligi'nin 5. haftasında Manchester United ile karşı karşıya geldi. Manchester Unite ile 3-3 beraber kalan sarı-kırmızılı takımın Arjantinli yıldız oyuncusu cardi hakkında bariz iddialar ortaya atıldı.

Galatasaray fırması giydiğinden bu güne kadar attığı gollerle taraftarların gönlünü kazanan Arjantinli yıldızla ilgili iddialar herkesi şaşkına çevirdi. İspanyol devleri Real Madrid'in listesinde yer aldığı bildirilen Arjantinli yıldızın, İtalyan devlerine transfer olabileceği öne sürüldü. Galatasaray forması altındaki performanslarıyla efsaneleşen forvet futbolcu, İtalyan devi Juventus'un da dikkatini çekti. Transfer sürecini başlatan İtalyan ekibinin Icardi'yi transfer etmek için harekete geçebileceği söylendi.

Dünya devinin gözü Icardi'de! İmza atması an meselesi

Bu sezon Galatasaray formasıyla 21 maça çıkan yıldız futbolcu, 16 gol atıp 5 asist yaptı.Galatasaray formasıyla attığı goller, piyasa değerini de yaklaşık olarak 20 milyon euroya çıkardı.

Arjantinli yıldızın Galatasaray'la olan sözleşmesi 2026'da sona eriyor. Devre arasında İtalyan devlerinin Galatasaray'ın kapısını çalabileceği iddia edilirken, Icardi'nin de Juventus'a 'evet' demesinin beklendiği bilgisine ulaşıldı.