Efsane isim yeniden Beşiktaş'a geliyor

O isim tekrardan Beşiktaş'ta! Taraftarları sevindirecek haber geldi! Detaylar haberimizde.

Efsane isim yeniden Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş'ta oynadığı 2 sezonda 2 şampiyonluk kazanan Ricardo Quaresma, bugün oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda hiç düşünmeden kabul edeceğini ve Beşiktaş'ta futbolu bırakmak istediğini açıkladı.

QUARESMA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Beşiktaş'taki kariyerine 2010 senesinde başlayan, 227 maça çıkan ve iki lig şampiyonluğu kazanan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde takıma atıfta bulundu. En son Vitoria Guimares'te forma giyen 40 yaşında olan tecrübeli futbolcu, yeşil sahalarda futbola veda etmek istediğini belirterek, Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda yeniden siyah-beyazlı formayı gururla taşıyacağını açıkladı. Dört gözle beklenen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde konuşan Quaresma, şunları söyledi: "Teknik takıma daha fazla bütünleşmek istiyorum. Hem kulübü geliştirmek hem de bir teknik direktörün hayatını anlamak için bu takımın bir parçası olmak istiyorum.

Quaresma Beşiktaş'ı İstiyor

Hayallerimden biri futbolu Beşiktaş forması üzerimdeyken , tıklım tıklım dolu bir stadyum önünde bırakmaktır. Teklif gelirse hiç düşünmeyeceğim ve hemen 'evet' diyeceğim" dedi. Başarılı futbolcu, taraftarları bu açıklamaları ile heyecanlandırdı. Ricardo Quaresma: “Beşiktaş'ın derbiyi kazanmasını, şampiyonluğu kazanmasını, hak ettiği pozisyonları almasını gönülden istemekteyim. Beşiktaş'ta oynamayı aşırı özledim. Derbi çok özel olacak" ifadelerini de kullandı. 2010-2013 ve 2015-2019 seneleri arasında Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlılarda 2 lig şampiyonluğunun ile bir Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.