Ege Üniversitesi'nin yoğun bakımında hastaya cinsel saldırıda bulunan hemşire tutuklandı!

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir hemşire yoğun bakımdaki bir hastaya cinsel tacizde bulundu. Hemşire E.K.'nın adli makamlarca tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği bildirildi.

Ege Üniversitesi'nin yoğun bakımında hastaya cinsel saldırıda bulunan hemşire tutuklandı!

İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 4. evre akciğer kanseri hastası olan 63 yaşındaki N.C., 29 yaşındaki erkek hemşire E.K.,'nın cinsel saldırısına uğradı. Cinsel istismar olayı ortaya çıkan ve gözaltına alınan E.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir hafta önce yaşanan bu korkunç olayın mağduru N.C.'nin ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, 4. evre akciğer kanserine yakalanan N.C. isimli bir kadın Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geldi. 24 Nisan günü yatışı yapılan kadının tedavisine başlandı. N.C'nin semptomları kötüleşti ve 5 Mayıs'ta bilincini kaybetti. N.C. 17 Mayıs'ta Göğüs Hastalıkları Bölümü'nün yoğun bakım ünitesine alındı.

YOĞUN BAKIMIN DİĞER HEMŞİRESİ DURUMU FARK ETTİ

Ege Üniversitesi'nin yoğun bakımında hastaya cinsel saldırıda bulunan hemşire tutuklandı

E.K. ise, hastanede yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapıyordu. N.C.'nin bulunduğu odaya giren E.E. isimli bir hemşire hastaya E.K tarafından yapılan cinsel istismarı görü ve durumu hemen amirlerine bildirdi.

Yoğun bakımda bulunan tüm kameraları izleyen güvenlik görevlisi cinsel saldırıya tanık oldu ve polise şikayette bulundu. Yapılan ihbarın hemen ardından harekete geçen polis, E.K'yı Bayraklı bölgesinde yemek yerken yakaladı ve gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevki sağlanan E.K, nöbetçi mahkemedeki ifadesinin ardından suçlamaları kabul etti. Mahkeme, E.K.'yi tutukladı. Şahıs hemen cezaevine gönderildi.

Ege Üniversitesi Hastanesi, E.K. hakkkında disiplin soruşturması başlatıken akciğer kanseri hastası olan N.Ç.'nin dün hayatını kaybettiği ve bugün toprağa verildiği bilgisi paylaşıldı.